2012. július 21., szombat

Ismertető: Absolute Boyfriend




Absolute Boyfriend

Tajvani cím: Jue Dui Darling
Eredeti japán cím: Zettai Kareshi
Nyelv: kínai mandarin
Műfaj: Romantikus
Év: 2012
Részek: 13  
Opening: Fahrenheit - Mr. Perfekt
Ending: Jiro Wang - Jia Zhuang We Men Mei Ai Guo (Pretend We Never Loved)

Történet:

Yuu Watase Zettai Kareshi 6 kötetes mangája alapján.

Guan Xiao Fei-nek még sosem volt barátja, és eddig minden srác elutasította, akinek valaha is bevallotta az érzelmeit. Mikor rátalál egy elveszett mobilra és visszaadja a gazdájának, még nem sejti, milyen történetfolyamba is csöppen majd bele. A mobil tulajdonosa Lei Wu Wu elég furcsa szerzet, hálája jeléül –mikor Xiao Fei megemlíti, hogy egy barátot szeretne – felajánlja a segítségét. Átadja neki a névjegyét és azt tanácsolja, menjen fel a cég honlapjára a Kronos Heaven-re. A Darling Store menüpontban az oldalon, Xiao Fei létrehozhatja az ő tökéletes barátját. Az ötleten jól szórakozik, és nem veszi észre, hogy ez mit is jelent valójában, hogy ez egy két napos próbaverzió tesztelése, amit később vissza kell adnia.

A következő napon megérkezik az új „kedvese”. Követve a használati utasítást aktiválja és a robot-modell név alapján (Nightly 01) ad nevet neki, Night (=Nai Te).

Mivel elfelejti pontosan 48 óra múlva visszaszolgáltatni a robotot, ki kell fizetnie 100.000.000 NT$-t. De azáltal, hogy Xiao Fei az első vásárló 70% kedvezményt kap. Kétségbeesve próbál részmunkaidős állást találni, hogy kifizesse a tartozást.
Az ár mértéke csökkenthető, ha segít adatokat gyűjteni a nők gondolkodásmódjáról és érzéseiről, hogy a jövőben még tökéletesebb robotot tudjanak kifejleszteni.
Ezen kívül, Night (Nai Te) személyazonosságát titokban kell tartania, ha véletlenül elmondja valakinek, azonnal ki kell fizetnie a tartozását.

Időközben Xiao Fei hamarosan egy szerelmi háromszögben találja magát, amikor gyerekkori barátja Zong Shi bevallja neki érzéseit.

A történet végén talán megtudhatjuk ki lesz Xiao Fei tökéletes barátja?


Főbb szereplők: (Színész – játszott karakter)
Jiro Wang – Wan Nai Te (Wan Night)
Goo Hye Sun – Guan Xiao Fei
Kun Da – Yan Zong Shi
Cherry Hsia – Luo Mei Jia
Na Wei Sun – Lei Wu Wu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése