2012. július 6., péntek

Ismertető: Sunshine Angel



Sunshine Angel
Tajvani sorozat

Nyelv: kínai mandarin
Műfaj: romantikus, vígjáték
Év: 2011
Opening: Boney M – Sunny
Ending: Nylon Chen - Bu Neng Gao Su Wo

Részek:
Tajvan Tv – 14
Kínai Hunan Tv – 18 <--Én ezt a verziót fordítom azért, mert csak ehhez találtam jó minőségű videót az interneten!
Kínai Online Tv - 22

Főbb szereplők:
Wu Chun – (Di Ya Xin)
Rainie Yang – (Chen Yang Guang)
Liu Zi Yan – (Angela) 
Zhang Jun Ning – (Geng Fei)
Lee Shiau Shiang – (Ai Ying Shan)
Gu Bao Ming – (Yang Yilang)
Zhao Shu Hai – (Geng Guwen)
Wu Qian Qian – (Elizabeth)

Vendégszereplők:
Jiro Wang - (Jiro)
Calvin Chen - (Calvin)
Aaron Yan - (Wen Shuxiu) 

Történet:
A történet elején egy álomba csöppenünk bele. Talán azt gondolhatjuk, hogy nem jó doramát nézünk vagy, hogy elnéztük véletlenül a címét és hasonlók, de nem kell megijedni nem ilyen stílusú lesz. A továbbiakban Okinawán vagyunk, ahol megismerhetjük Yang Guang-ot és családját, akik japánok, de beszélnek mandarinul is kivéve Yang Guang nagymamáját. A lány szülei nem igazán példamutatóak. Nincs állásuk és állandóan valami rabláson jár az eszük, másokat kihasználnak, hogy pénzhez jussanak. Egy ilyen lopást hajtottak végre most is, egy gazdag családtól elloptak 1 millió $-t. Ezt szegény Yang Guang-nak kell kifizetnie, ezért Tajvanba utazik és szobalányként dolgozik egy gazdag házban. Az elején nehezen jön ki a főnökével Ya Xin-al, de ez az idő múltával már változni fog.

Di Ya Xin szülei már kiskorában meghaltak egy hajótörés következtében. Az apja egyik barátjánál Elizabeth-nél nevelkedett fel. Jelenleg az apja által örökölt Alovera nevű cégnél dolgozik és épp most kapta meg a vezérigazgatói címet. A legfontosabb kincse az anyja és az apja házassági gyűrűje, amit nyaklánc formájában mindig magánál hord.

Megjegyzés!
A részek nem mindig ugyanolyan hosszúságúak, mivel néhány helyen ki vannak belőle vágva jelenetek, de ez nem von le az értékéből, így is ugyanolyan érthető a történet.





9 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy tajvani sorozatot feliratoztok!Nagyon hálás vagyok értet. Sok kitartást kívánok hozzá! Már nézem is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy fordítjátok. Nagyon kíváncsi voltam rá, és kimondhatatlanul örülök, hogy valaki elvállalta a fordítását. :) Az meg méginkább boldoggá tesz, hogy a terveitekben a tajvani sorik is szerepelneka japán mellett. :)

    VálaszTörlés
  3. Án is nagyon szépen köszönöm, h elkezdted forditani ezt a sorit :D :D

    D.Nita

    VálaszTörlés
  4. Most találtam rá erre a sorozatra. Egyben szoktam nézni, igy türelmesen várom a részeket. Köszönöm Nektek a forditást. Külön öröm , hogy tajvani. :-) fagi

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a feliratot,és főleg azt hogy tajvani sorozatok fordítását csináljátok,elég mostohán bánnak velük a fordítók.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a fordítást :) Bella

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a fordítást!Jó,hogy ide találtam hozzátok!:)

    VálaszTörlés
  8. köszönöm szépen a Sunshine angel fordítását!Kedden bele is kezdek :)

    VálaszTörlés